Uni-C Login

Besøg fra Rumænien og Catalonien

Som en del af et EU-støttet Eramus-projekt havde Rantzausminde Skole onsdag d. 27. september besøg af lærere fra Rumænien og Catalonien. Sammen med firmaet bag vores MeWe Space samarbejder vi i skoleåret 2017-18 under temaet “Culture by the sea”.

I den forbindelse laver lærere og elever i løbet af året en række medieproduktioner, der senere skal samlet til en større produktion, der vil blive vist i vores MeWe Space. Som temaet angiver, skal vi sammen se på, hvordan det har påvirket vores egn, at vi ligger ved vandet. Det har indflydelse på mange forskellige ting: skibsbygning og søfart, fiskeri og mad, søfartsuddannelser osv.

Nu arbejder lærerne fra de tre lande videre, og vi skal senere besøge vores samarbejdspartnere i de to lande.

På billedet ses lærerne fra Rumænien og Catalonien, da vi besøgte Egebjerg Mølle, hvorfra man har et fantastisk overblik over området og øhavet.